Verkeersregelaarsgroep Weert
Uw Partner voor alle evenementen met verkeersregelaars

Onze organisatie

Lastig toch? Je bent lekker bezig met het organiseren van een ;leuk evenement en dan zegt de gemeente nog even dat je wel verkeersregelaars aan moet stellen. Waar begin je? Wat wordt er van je verwacht?

Geen nood! Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. We weten de weg bij de gemeente Weert, kunnen een volledig verkeersplan opstellen, maken een draaiboekje voor onze vrijwilligers, zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek komen en zorgen er zo voor dat uw evenement in ieder geval op verkeerstechnisch gebied gladjes verloopt. U kunt dus zorgen dat het evenement binnen de gemeente Weert en omstreken verder hét evenement van het jaar wordt. 

Let op: Verkeersregelaarsgroep Weert is er voor de non-profit organisaties. Voor commerciële organisaties verwijzen wij u graag naar een goed verkeersregelaars bedrijf. 

Wat kost ons dat?

Voor u als organisatie is de inzet van VRGW  in principe gratis. Wel rekent de gemeente Weert kosten voor het aanstellen van de vrijwilligers en de vergunning.

Natuurlijk zijn we altijd blij met een vrijwillige bijdrage. Daarmee kunnen wij onze materialen aanschaffen en af en toe onze vrijwilligers eens in het zonnetje zetten.